top of page
26-IMG_3280.jpg

Waar jouw innerlijke en uiterlijke straling samenkomen!

🌟 Shining Queens/Kings in the making!

Met JustHarms wil ik een plek creëren waar je je kunt loskoppelen van de buitenwereld, waar jij centraal staat en kunt terugkeren naar je ware zelf. Onze zonnebloem, het symbool van liefde, levenslust, en bewondering, staat voor alles wat ik nastreef. Geel, de kleur van energie, kracht, groei, vrolijkheid, warmte, zon, en een nieuw begin, vertegenwoordigt de essentie van JustHarms.

18-IMG_3269.jpg

Jouw innerlijke straling

Bij JustHarms gaat het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om innerlijke straling. Mijn missie is om van jou een Shining Queen/King te maken, iemand die zowel van binnen als van buiten straalt. Door goed voor jezelf te zorgen, van jezelf te houden en te investeren in je innerlijk welzijn, begin je van binnenuit te gloeien, en dit straalt ook aan de buitenkant door. 

Daarnaast koesteren we ook graag onze uiterlijke schoonheid. De huid, ons grootste orgaan, verdient de beste verzorging. Ontdek ons aanbod van schoonheidsverzorgingen die aansluiten bij jouw behoeften. Wanneer je uiterlijk goed verzorgd is, ga je meer zelfzekerheid uitstralen

100% natuurlijk & biologisch

Bij JustHarms staat ontspanning centraal in al onze behandelingen. We werken met 100% natuurlijke en biologische cosmetica, met name het merk waar ik volledig achter sta - Dr. Hauschka. Onze huid is een natuurlijk systeem, en daarom vermijden we schadelijke stoffen en chemicaliën die niet alleen ongezond zijn voor ons, maar ook voor het milieu.

Dr. Hauschka biedt producten zonder synthetische geur- en kleurstoffen, enkel vervaardigd met heilzame planten uit biologische teelt. De producten zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Ze ruiken niet alleen fantastisch, maar voelen ook heerlijk licht en voedzaam aan op de huid.

Brand_2.jpg

De producten van Dr. Hauschka

Benieuwd naar onze producten? Kom langs en ervaar het zelf. Ontdek ons aanbod aan gezichtsbehandelingen en geniet van de zachtheid en effectiviteit van dr. Hauschka. We hebben niet alleen producten voor het gezicht, maar ook voor het hele lichaam, inclusief bodycrèmes, make-up, haarverzorging, badoliën, en nog veel meer.

bottom of page